voor teams

Bepaal de ideale trainingsformule voor jouw team, behaal doelen en voorkom blessures. 

Team Monitor

Als trainer wil je het beste uit het team halen en doelen behalen. Met onze Team Monitor helpen we jouw team om fitter en sterker te worden en slimmer te trainen. Middels ons mobiele sportlab kunnen we zowel op individueel niveau als op teamniveau de sterke en zwakke plekken bloot leggen. De Team Monitor is op maat samen te stellen en geschikt voor alle sportteams.

Peformance testing

Middels onze performance testen maken we op diverse momenten in het seizoen inzichtelijk hoe jouw team er voor staat. Wie is fit en wie heeft extra training of rust nodig?

Blessurepreventie

Door onze inzichten weet je hoe het team er fysiek voor staat. Mede dankzij onze sportfysio
achtergrond kunnen wij sporters ondersteunen om verantwoord terug te keren na een
blessure.

Begeleiding

Na iedere test koppelen we onze inzichten terug. De inzichten zijn direct toe te passen in de training. Ook adviseren we welke stappen nodig zijn om het team naar het volgende niveau te brengen en de ideale formule te creeren. 

Testen

Wij hebben speciaal voor teams ontwikkelde testen. Je krijgt inzicht in de fitheid, wendbaarheid, conditie en andere factoren van jouw spelers. Zo kunnen wij ISRT testen afnemen met Zephyr Bio-Harnassen waarmee we data verzamelen over conditie en herstelvermogen. We kunnen sprinttesten en wendbaarheidstesten afnemen met professionele tijdmeting apparatuur. We kunnen spierkracht en vermogen meten a.h.v. sprongkracht. De Team Monitor wordt op maat samengesteld op basis van wensen en behoeftes van het team. 

HV Bentelo

Sportformule is onze partner op gebied van performance testing en coaching. HV Bentelo wil d.m.v. de samenwerking met Sportformule spelers fitter maken door de fitheid te monitoren. We hebben gekozen voor Sportformule omdat ze heel dicht bij de sporter staan. Men komt uit de topsport en ze snappen wat er bij de sporter speelt.”

Referenties

Meer weten over Sportformule?

2 + 2 =